Enkel Fornyelse - Butinox | Enkleste vei til nytt bad
Slik får du med enkle grep nytt bad på bare få dager! Trestjerner gulvmaling er løsningen!
bad, trestjerner, gulvmaling, male bad, diy, interiør, oppussing, fliser, male fliser
23703
post-template-default,single,single-post,postid-23703,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Enkleste vei til nytt bad …

… er med maling. Bare se! Med Trestjerner Gulvmaling gikk det fra å være gammelt og umoderne, til nytt og fint!

Hvis du er på utkikk etter en kjapp og rimelig måte å oppgradere badet på, er Tresjerner Gulvmaling løsningen. Så mens du sparer til en eventuell totalrenovering, kan du male badet i akkurat den fargen du ønsker!


oppussing_bad

Helene og Kjell Vegard ønsket seg et bad med en lun spa følelese, så da var det opp til oss å finne de riktige fargene. Her valgte vi å male alle flater, gulv, vegger, tak og innredning i varme farger. På bad kan det være smart med litt mørke gulv. Lyse gulv kan fort se skitne ut, så her gikk vi for fargen 5853 Lys Nougat. Med utgangspunkt i denne «greige» fargen ble veggene, dør og lister malt i en lysere beigetone, 5851 Kritt. Disse flatene ble først vasket godt med TreStjerner Gulvrens, før de ble malt med Trestjerner gulvmaling i halvblank.

Innredningen og hyllen i hjørnet er også oppgradert. Laminert baderomsinnredning burde også males med gulvmaling, da ingen annen maling sitter like godt på glatte flater. 5877 Bølger setter farge på badet.

 

male_bad

badetimage
Slik så badet ut før. 

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar