Enkel Fornyelse - Butinox | Et sort, tidløst og stilrent kjøkken
26611
post-template-default,single,single-post,postid-26611,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Et sort, tidløst og stilrent kjøkken

Drømmer du om nytt kjøkken? La deg inspirere her!

Du har kanskje hørt at sort ikke egner seg i små rom, siden sort vil få rommet til å virke mindre. Men, i god kombinasjon med lyse jordtoner og naturlig lys trumfer hygge og design størrelse! Sort kjøkken er tidløst og gir rom for enkel forandring. Du kan dekorere med de fargene du ønsker, eller holde det nøytralt. Med vegger i en behagelig jordtone får kjøkkenelementer i tre og metall kommet til sin rett, og grønne urter og planter får sin naturlige plass.

Dette kjøkkenet har fått seg en real oppgradering! Nederst kan du se hvordan det så ut før. Selv med lyse farger virket det trangt, uoversiktelig og upraktisk. Nå er oppbevaringen smartere og plassert helt opp mot taket, og vaskemaskin og tørketrommel er flyttet ut. Vi elsker at kjøkkenet er så stilrent, og jordtonene gir oss skikkelig lyst til å lage mat.

Veggene er malt med fargen NCS 3009-Y14R i Butinox Interiør Kjøkken og Bad, denne malingen inneholder filmkonserverende midler som reduserer risiko for overflatesopp. Butinox Interiør Kjøkken & Bad kan brukes på flere typer underlag, enten det er vegger av glassfiber, tapet, bygningsplater, puss eller betong.

 

 

Hva synes du? Fint, ikke sant?

Følg oss på Facebook og Instagram for å få med deg alle oppdateringer og masse inspirasjon! @butinoxinterior

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.