Enkel Fornyelse - Butinox | Forny trappen
Slik kan trappen bli en av dine flotte møbler.
trapp, front, trestjerner, matt maling, koks, maling, stue, gang, møbel
22219
post-template-default,single,single-post,postid-22219,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

La trappen være et møbel

Man maler ofte vegger og bytter ut interiøret i hjemmet. Man pynter ofte opp rundt noe man ikke liker i håp om alt skal se mye bedre ut. Trappen er ofte et slikt objekt. Så hvorfor ikke gjøre noe med den?

Denne trappen var hvit og slitt før, og den hadde fått gjennomgå som trapper flest får. Trapper tar mye plass og beholdes derfor ofte hvite eller i treverk for å ikke være for dominerende.

pusseopp_trapp trapp

Nå er denne trappen sort, lekker og matt. Den har blitt en av stuens midtpunkter! Den mørke trappen er nå en fin kontrast til det lyse interiøret. Så i stedet for å gjemme trappen, framhev den til å bli en av alle de fine møblene i stuen.

Alt dette er gjort ved hjelp av et spann med Trestjerner matt gulvmaling i fargen 5795 Koks. Med denne slitesterke malingen trenger man ikke være redd for at malingen skal slites bort med det første!

trapp_forbilde

Før

 

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.