Enkel Fornyelse - Butinox | ny gang med maling
Vi har pusset opp gangen til Malin. Alt fra gulv til tak er oppgradert og det er kun med maling.
gulvmaling, fliser, male fliser, gang, interiør, oppbevaring, oppussing, interiør, skohylle, dør
23443
post-template-default,single,single-post,postid-23443,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Ny gang med maling

Velkommen hjem til Malin! Malin har kjøpt sin første leilighet, og vi har fått æren av å hjelpe henne med å oppgradere noen rom. Først skal vi se på den nyoppussede gangen.

Denne gangen har gått fra å være enkel og steril, til innbydende og moderne. Og det er kun med tre spann maling! Det er dette vi elsker med jobben vår – å få vise dere hvor enkelt man kan pusse opp, og få en så stor forandring!

oppussing_gang

Malin ønsket seg en litt mørk og lun gang, og favorittfargen var grå.. Og når vi fortalte Malin at vi kunne male flisene på gulvet ble hun svært glad!

Vi har brukt TreStjerner Gulvmaling Halvblank i fargen 5795 Koks. Før malingen ble rullet på, ble flisene vasket godt med TreStjerner Gulvrens for å fjerne alt fett og smuss. Å male gulv kan forandre et rom totalt på svært kort tid, og på en rimelig måte. Men noe som er greit å tenke på om du skal male gulvet i gangen er all grusen og småsteinen vi drar med oss inn. Dette er ikke malingens beste venn, så det å ha en dørmatte eller et teppe i gangen kan være smart.

male_fliser

Veggene er malt med Butinox Interiør Stue Gang & Sov i fargen 5736 Dyp grå, en ren gråfarge. Mens lister og dører er malt klassisk hvit med Butinox Interiør Panel Dør & Vindu.

gang

Hva synes du?

gangfør

Slik så gangen ut før.

4 Comments
 • Maya

  august 4, 2016 at 13:55 Svar

  Veldig fint! Utrolig hva litt maling kan gjøre. Men burde vel malt listen under døren også?
  Hvor er teppet fra?

  • Enkel Fornyelse

   august 4, 2016 at 15:12 Svar

   Takk! Man kan selvfølgelig male listen under døren også:) Teppet et fra Lone Tepper, de selges på Skeidar.

 • Lise

  august 5, 2016 at 08:00 Svar

  Veldig fint! Trenger sårt å gjøre noe slikt i min gang å. Si ifra hvis dere tar flere oppdrag😜

  • Enkel Fornyelse

   august 10, 2016 at 07:59 Svar

   Hei Lise:) tusen takk! Akkurat nå er kalenderen full, men send oss noen bilder av gangen din til butinoxinterior@gmail.com så kommer vi gjerne med noen tips 🙂

Legg inn en kommentar