Enkel Fornyelse - Butinox | male med sort
Velkommen til dette flotte huset i Lier! Her har vi hjulpet et par med å finne farger til deres nyoppussede hjem. Og vi syntes det har blitt superfint!
gang, ikea, ikea hack, sort, oppussing, interiør, dekorasjon, forny, trestjerner, gulv, lys, vindu
23959
post-template-default,single,single-post,postid-23959,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Velkommen inn!

Velkommen til dette flotte huset i Lier! Vi har hjulpet Renate og Richard

med fargevalg til deres nyoppussede hjem, og vi syntes det har blitt superfint!

I første omgang skal vi ta en titt på inngangen til oppholdsrommene, en slags mellomgang. Når man har tatt av seg jakken og skoene, møter man til høyre et stort vindu som slipper inn masse naturlig lys. Takket være slike vinduer gjennom hele etasjen kunne vi her anbefale en mørk veggfarge flere steder.

Veggene er malt med Butinox Interiør Panel, Dør & Vindu i fargen Aske. Med litt lys i rommet ser man at det er en mørk grå farge, men når lyset er dempet ser den sort ut.

oppussing

Her får dere en sniktitt inn i stuen som vi skal vise mer av etter hvert.

diy_ikeaPå veggen finner vi også en IKEA-hack. Mange kjenner kanskje igjen dette IVAR-skapet, det kommer i ubehandlet tre fra IKEA, og med doble dører. Her har det fått en liten oppgradering. Først er det ene skapet kuttet i to og satt sammen igjen ved hjelp av en hobbyplate som ny sidevegg. Deretter er det behandlet med TreStjerner Hvit gulvolje for å lysne treverket, og toppet med TreStjerner Hardvoks for en slitesterk overflate. Hvordan du går fram med denne behandlingen kan du lese her.

 

gangen

 

 

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar