Enkel Fornyelse - Butinox | hjemmelaget is
Vi har kastet oss på istrenden! Dette måtte bare prøves så vi har laget to typer sommerfriske iser!
is, mat, saftis, trend, mat, diy, sommer, kiwi, oppskrift, banan, sjokolade
23459
post-template-default,single,single-post,postid-23459,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Vi har kastet oss på is-trenden!

Flotte bilder av saftis i alle varianter dukker stadig vekk opp, så vi kunne ikke gjøre noe annet enn å lage noen selv!

Vi prøvde oss på en Kiwi-is, og en frosset banan-is. Vi kan begynne med å si at kiwi-isen er vår klare favoritt! Den er frisk, sunn og enkel å lage. Banan-isen derimot er en liten utfordring å spise. Den ser veldig flott ut, men det ender fort med sjokolade på gulvet og på klærne. Men de var morsomme å lage!

Oppskrift på 8 kiwi-is:

  • 2,5 dl kokosmelk
  • 4 kiwi
  • Smak til med limesaft

Om du synes den blir litt sur kan du ha i litt sukker eller sukrin.

Mos alt sammen med stavmikser eller blender. Så heller du massen i is-beger eller slik som vi har gjort, i engangs-sprøyteposer. Da er de veldig enkle å få ut hele. Avslutt med å putte i en ispinne, og frys i ca. 5 timer.

banan_is

Oppskrift på Banan-is:

  • Bananer
  • Kokesjokolade
  • Valgfritt strø

Del bananene i to, og stikk en pinne i enden. Vi brukte sugerør av papir, men det er ikke å anbefale da pinnen kan bli våt og knekke. For best resultat ville vi brukt trepinner. Legg de i fryseren noen timer.

Smelt kokesjokolade og dypp den frosne bananen i sjokoladen, så i strøet.

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar