Enkel Fornyelse - Butinox | dekorative løsninger i gangen
En ryddig og innbydende gang er noe vi alle vil ha. Her er tre dekorative tips til gangen.
gang, skohylle, oppbevaring, muuto, dots, sko, klær, hall, interiør, gul,
23907
post-template-default,single,single-post,postid-23907,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

3 dekorative løsninger til gangen

Det føles godt å kunne ta imot gjestene i en innbydende og ryddig gang. Vi gir deg 3 tips til et lekkert og praktisk rom, som er enkle å gjennomføre – uansett om gangen din er liten eller stor.   

  1. Fine knagger – den gamle knaggrekken er ikke et must lenger. I dag finnes det utallige dekorative og smarte opphengsløsninger. Du kan lage noe selv av skinnreimer, sette opp klesstativ eller henge opp disse lekre knaggene fra Muuto.
  2. Tavlemaling – Familiens mange gjøremål og avtaler går ofte i glemmeboken. Ved å male en vegg med tavlemaling i gangen har dere et sted dere kan skrive opp små ting dere skal huske, før alle sammen løper ut døren om morgenen.
  3. Bygg inn skohyllen – å ha nok oppbevaringsplass til sko kan være en evig kamp. Skohyllene som rommer flest sko er ofte ikke så veldig fine, men løsningen er tre hobbyplater og litt maling. På denne måten skjuler du skoene litt, samtidig som de er lett tilgjengelige, og du får en hylle til å legge nøklene på.

 

tavlemaling

Knaggene Dots fra Muuto og Curve fra Normann Copenhagen.

ytter_gang

skohylle_gang

Å ramme inn skohyllen rydder opp gangen og gir ekstra hylleplass. Satt sammen av tre hobbyplater og malt med Trestjerner Gulvmaling i fargen S4000N

gang

Døren er malt med Butinox Interiør Tavlemaling i fargen Klassisk Hvit. Denne malingen får du akkurat i den fargen du måtte ønske!

 

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.