Enkel Fornyelse - Butinox | tips til maling og design på sove rom
Ønsker du hotellfølelse på soverommet? Her er 4 tips til enkel fornyelse av soverommet!
tips, soverom, mint, seng, diy, forny, butinox interiør, maling, hotell, tekstiler, vegg til vegg teppe
22691
post-template-default,single,single-post,postid-22691,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

4 tips til et luksuriøst soverom!

Ønsker du den luksuriøse hotellfølelsen på soverommet ditt? Her er noen enkle tips og fantastisk inspirasjon fra Svanhild og Martin. De har nettopp pusset opp soverommet sitt, og gjett om vi liker det!

Uansett om soverommet til er lite eller stort kan det forvandles til en oase for avslapping! Med lune tekstiler, behagelige farger og skjult oppbevaring kommer man langt.

soverom_garderobe1. Dekorer med dine favorittgjenstander, og rydd bort alt annet som er overflødig. Et ryddig rom gjør noe med kropp og sinn.

soverom

2. Fyll sengen med deilige tekstiler, gjerne mer enn man trenger! Vegg-til-vegg teppe på gulvet er undervurdert! Det er superdeilig å gå på, og er med på å skape en lun atmosfære.

bedroom

3. Velg en lun og frisk farge til veggene. Her er det malt i fargen 7555 Soft Mint med Butinox Interiør Stue & Sov Matt. Dempede farger har en beroligende effekt, og er behagelige å våkne til.

seng_soverom

4. Skjul oppbevaringen! En måte å gjøre det på er å male enkle skapdører i samme farge som veggene. Man legger så vidt merke til dem i bakgrunnen.

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.