Enkel Fornyelse - Butinox | gjeste rom
Sjekk dette fine gjestesoverommet! Her er noen enkle tips til å få gjestene til å føle seg velkommen.
gjesterom, soverom, interiør, seng, ikea, lisabo, grønn, blå, mønster, male mønster, garderobe, oppbevaring
23625
post-template-default,single,single-post,postid-23625,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Alle gjesters drømmerom!

Når gjestene dine trives, kommer de oftere på besøk. Det er ikke store forandringene som skal til for at gjesterommet skal bli et rom som dine gjester faktisk kan sove godt i.

Gjesterommet er kanskje ikke det rommet i boligen man legger mest energi i. Du bruker det jo tross alt ikke så mye selv. Rommet blir gjerne brukt til oppbevaring, og er ofte kalt «roterommet», men med litt rydding, smarte oppbevaringsløsninger og noen herlige farger, kan dette bli en positiv opplevelse for gjestene dine.

gjeste_rom

Dette gjesterommet finner vi i Kemma og Glenns nyoppussede leilighet. De ønsket seg et gjesterom hvor de som kom på besøk følte seg velkommen, samtidig som det kunne brukes som kontor og oppbevaringsplass.

Rommet er ikke stort, og er innredet enkelt med et klesskap, skrivebord, en bokhylle og gjesteseng. Prikken over i-en på dette rommet er mønsteret på veggen. Med Butinox Interiør Stue & Sov Matt i fargen Ikara, som er en spesialfarge fra Fargeriket, har de malt en fondvegg bak sengen, og dratt fargen videre i en skrå vinkel nedover langveggene. For å fullføre mønsteret er også skapdørene malt med Quick Bengalack for at malingen skal sitte på laminaten.

gjeste_seng

kontor_lisabokontor

Tips:

Mønster på vegg gir et mer gjennomført resultat om mønsteret går over vegghengte knagger og hyller, eller slik som her, over skapet.

gjesterom_sengFargen på veggen er tatt opp i interiøret – på skrivebordslampen og i sengetøyet. Lekkert!

Vi elsker dette rommet og hadde ikke hatt noe imot å sove over her! Hva synes du?

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.