Enkel Fornyelse - Butinox | Sove rom til barnet
Et herlig barnerom for lille Tuva på 3mnd. La deg inspirere!
barnerom, grå, nøytral, farge, innred, oppbevaring, barn, baby, seng, leker, dekor, interiør
23038
post-template-default,single,single-post,postid-23038,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Babyrom

Velkommen til lille Tuvas babyrom! Tuva er bare 3 mnd gammel så dette rommet er for øyeblikket kun til soving og oppbevaring av Tuvas babyklær. Men se så søtt det er da!

Mamman og pappan til lille Tuva ville ha et nøytralt rom som fort kan endres på etter som Tuva vokser og får nye behov. Rommet er ikke stort, så lyse farger var nødvendig. Fargen 5839 Stål var løsningen, en ren gråfarge som passer godt til alle andre farger. Om man er usikker på hvilket kjønn man får, og vil gjøre rommet klart før barnet har kommet til verden, så kan en nøytral farge være løsningen.

oppbevaring_barnerom

jente_rom

 

Tips:

Innred enkelt til å begynne med. Tilfør heller oppbevaring og dekor etterhvert som det trengs. Da vil man kunne tilpasse etter behov.

barnerom

 

Hele rommet er malt med Butinox Interiør Barnerom, en inneklimavennlig maling som gir deg ekstra trygghet for de minste i hjemmet.

 

barne_kommode

 

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.