Enkel Fornyelse - Butinox | Slik kan man bruke farger på barne rommet
Se hvordan man kan leke seg med farger på barnerommet, og hvordan gamle møbler får nytt liv.
barnerom, farger, rosa, grønn, interiør, soverom, lekerom, gjenbruk, oppussing, tavlemaling
23790
post-template-default,single,single-post,postid-23790,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Bruk farger på barnerommet!


Skal du først male barnerommet, hvorfor bare bruke én farge? Slik kan du leke deg med fargene uten at det blir rotete.

Når barn og foreldre har bestemt seg for farger er det ofte veldig enkelt å bare male én vegg, eller hele rommet i én farge, og la dører og andre detaljer forbli hvite. Men ikke her! Hjemme hos denne familien ønsket de å male gamle møbler slik at de ble like.

male_dor

farger

I dette rommet er alt malt i tre farger, Paradis, Lollipopp og Plaske. Veggene og listene er malt i samme farge med Butinox Interiør Barnerom, som gir en større romfølelse. Møblene og døren er malt med Butinox Interiør Panel, Dør & Vindu. Har du masse gamle møbler stående som ikke helt passer sammen, er dette et fint eksempel på hva du kan gjøre med de. Mal i samme farge så får barna «nye» møbler på rommet sitt.

Et annet kreativt innslag er den grønne døren. Det er vel ingen regel som sier at alle dører må være hvite? Hvis du vil være skikkelig kreativ kan du male den med grønn tavlemaling, slik at barna kan tegne på den.

Når man skal male møbler er det viktig å vaske de først, bruk et vaskemiddel som fjerner fett og sitt som for eksempel TreStjerner Gulvrens. Så pusser man lett over med et fint pussepapir for bedre feste til malingen, og et glatt og fint resultat.

barne_sengpusse_opp_moblersoverom_forSlik så soverommet ut før.

 

 

 

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.