Enkel Fornyelse - Butinox | høstens pledd
Høsten har kommet for fult, og ingen ting er bedre enn et varmt pledd når det blir kaldt. Her er våre favoritter!
pledd, teppe, interiør, høst, vinter, kos, stue, sofa, muuto, normann copenhagen, cross, ullpledd
23801
post-template-default,single,single-post,postid-23801,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Disse pleddene vil vi pakke oss inn i nå

(Bilde: Bloomingville)

Noe av det beste med kalde årstider er å kunne pakke seg inn i varme gode pledd når kvelden kommer. At de ser fine ut er et stort pluss! Her er våre favoritter til denne høsten og vinteren.

colorways_gallery(Bildet er lånt fra Colorways Gallery)

 

Tykke strikkede ullpledd kommer på en god førsteplass! Om du er glad i å strikke lager du det selv, eller så kan de bestilles i alle verdens farger på etsy.com

pledd

I varme beige nyanser digger vi Stryn pledd fra Høye, og Cross pledd fra Pia Wallén. Pleddet fra Pia Wallén har du kanskje sett i sort og hvit, men om du ønsker en lunere farge er dette midt i blinken!
hostens_pledd

I en av høstens heteste farger, dus rosa, syntes vi ullpleddet Tint fra Normann Copenhagen og Graphic treppe fra House Doctor er super lekre!

loom_pledd

Ønsker du litt mer farge er pleddet Loom fra Muuto en klar favoritt! Pleddet er i 100% bomull og finnes i mange ulike farger. Så her finnes det noe for en hver smak å pakke seg inn i.

graa_pledd

I de nøytrale tonene sort og grått er våre favoritter Zig Zag pleddet fra House Doctor og Helene pledd fra Lindø. Disse pleddene vil være et dekorativt innskudd i en hver sofa!

Lune farger på veggene kan også gjøre mye med høst-stemingen. Varme farger som inneholder en dasj med sort er i vinden, og kan mye for å skape en varm og hjemmekoselig stue. Her er noen forslag som matcher disse flote pleddene.

hostfarger

 

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.