Enkel Fornyelse - Butinox | diy bord brikker
Finner du ingen bordbrikker som passer i interiørbutikkene? Slapp helt av! Det er enkelt og morsomt å lage dine egne, som matcher din kaffe- eller tekanne. Les gjennom og prøv selv!
bordbrikker, interiør, trend, diy, gjør det selv, trend, filt, ull, kork, interiør, hobby, coasters
24328
post-template-default,single,single-post,postid-24328,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

DIY bordbrikker

Finner du ingen bordbrikker som passer i interiørbutikkene? Slapp helt av! Det er enkelt og morsomt å lage dine egne, som matcher din kaffe- eller tekanne. Les gjennom og prøv selv!

Hvordan dine bordbrikker skal se ut bestemmer du selvsagt helt selv, men la oss få hjelpe deg littegrann på vei, og vise deg hvor enkelt det er! Vi har laget litt forskjellige kombinasjoner, som vi synes ble knallfine, og som passet inn i vår stue sammen med våre farger.

Nøkkelen er å ha en hel bunn. Så kan du lime på akkurat de fargene og materialene du vil. Vi synes denne fasongen er fin, men hvis du vil kan du jo lage brikkene som en trekant, firkant, stjerne eller sirkel. Det er jo opp til deg. Go crazy eller keep it simple.

bord_brikke

Du trenger:

  • Filt – Vi har brukt både tynn og tykk
  • Kork – Kjøpes blant annet på Panduro
  • Tekstil-lim
  • Saks
  • Mønster

 

coasters1. Tegn eller print ut det mønsteret du ønsker deg. Klipp det ut og skiss det over på tekstilet eller korken for å lage en bunn.

diy_bordbrikke

2. Når vi hadde laget bunnen klippet vi av et blad på blomsten i papiret, skisset det over på tekstilene og klippet de ut.

bordbrikke

3. Så er det bare å begynne å komponere de sammensetningene du vil, og lime småbitene på bunnene. Fine, ikke sant?

 

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.