Enkel Fornyelse - Butinox | DIY hodegavl og kommode.
24568
post-template-default,single,single-post,postid-24568,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

DIY hodegavl og kommode.

Det er gøy å gjøre ting selv! Og det er faktisk ikke så vanskelig heller! Vi gir deg to forslag til DIY-prosjekter som gir soverommet ditt den lille ekstra prikken over i-en.

Hodegavler kommer i uendelige varianter i butikkene, men det de kanskje har til felles er at de ofte er ganske kostbare. Så, hvorfor ikke heller lage en selv, akkurat i den fargen og formen du ønsker?

Alt du trenger er:

  • En stor treplate, her er det brukt en OSB-plate
  • Maling
  • Skruer

Skjær ut platen i akkurat den størrelsen du selv ønsker. Mange ønsker at den skal være akkurat like bred som sengen, men det kan også bli fint om den er litt bredere, som vi har gjort på bildet under. Deretter maler du platen i ønsket farge. En kontrastfarge til veggen, kanskje? Eller bare i en ørliten nyanse annerledes? Her har vi brukt fargen 9911 Nøytral, en nøytral gråtone. La malingen tørke før du skrur platen fast i veggen.

 

seng_soverom

Kommoden Tarva fra IKEA er ubehandlet. Det betyr at du kan gjøre akkurat det du vil med den! Rammen, toppen og øverste skuff er behandlet med TreStjerner Gulvolje, som metter, gjør det lettere å vaske og fremhever gløden i treverket. Frontene på de andre skuffene er malt med Butinox Interiør Panel, Dør & Vindu i ulike farger. Skuff nr. 2 har fargen 0486 Silke, de to lys rosa har fargen S1005-R, samme som veggen og  nest nederste skuff er fargen 6315 Jade.

diy_kommode

oppbevaring_soverom

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.