Enkel Fornyelse - Butinox | En grønn stue
Hvorfor velge grønne vegger? Se på disse bildene og du skjønner hvorfor!
grønn, green harmony, maling, stue, interiør, butinox interiør, matt maling, sofa, oppussing,
23090
post-template-default,single,single-post,postid-23090,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

En grønn fornøyelse

Grønn har blitt en av fargene vi ser mye av i trendbildet, både når det gjelder interiør og mote. Det er de duse litt «skitne» fargene vi drar inn i hjemmet. Og det er ikke rart! Se bare på denne herlige stuen!

 

Grønn er naturens farge, den signaliserer harmoni og ro. Så du kan tenke deg hva en rolig spasertur i skogen gjør med kropp og sinn. Dra så de samme fargene inn i for eksempel stue eller soverom og få den samme følelsen hjemme.

Grønn er en behagelig farge for øyet, og den har en avslappende effekt på oss mennesker. Men det skal sies at dette ikke gjelder alle grønnfarger. Skarpe, kulørsterke grønntoner som for eksempel lime og eplegrønn vil ha en litt annen effekt, de vil gi mer energi og egner seg derfor ikke der man skal slappe av. Mens det grønne vi ser i trendbildet i dag, som mer kulørsvake og «skitne» toner, passer til de fleste rom. De er superfine til beigetoner og de fleste tresorter!

bibliotek
male_vindu

 

Hjemme hos Ida og Mathias ønsket de seg en lun farge som ville stå godt til den beige sofaen. Med nyanser av gult i både gulv og sofa vil det være fornuftig å velge en farge med gult i på vegg også. Valget falt derfor på 8252 Green Harmony. En flott og behagelig farge som går kjempefint til resten av interiøret.

Vegger er malt med Butinox Interiør Matt maling. Matt maling gir en fin dybde i veggfargen, den er med på å framheve andre dekorelementer, og er en flott kontrast til de halvblanke listene. Her er lister og tak malt Klassisk Hvit med Butinox Interiør Panel Dør & List, og Butinox Interiør Takmaling.

stue_etter

 

Se hvor fin veggfargen er til både gulv, bord og den lille gyngehesten!

førSlik så stuen ut før. Bildet er tatt på kveldstid.

 

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.