Enkel Fornyelse - Butinox | En lun stue
24634
post-template-default,single,single-post,postid-24634,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

En lun stue

Det største rommet i Kemma og Glenns leilighet er, som i de fleste andre boliger, stuen. Men selv om stuen er det største rommet er det ikke alltid at det er stoooort. Men selv litt mindre stuer kan kle mørke farger, selv om mørke farger kan gjøre at rommet føles mindre.

Og det er kanskje også grunnen til at mange er redd for å bruke mørke farger. Mange er nemlig redde for at rom skal føles mindre enn de er. Men det som mange ikke tenker på er de andre kvalitetene mørke farger har. Alle fordelene til mørke farger som kan gi rommet en helt annen stemning og følelse enn lyse farger kan.

skjenk

stue_kalk_maling

Se på denne flotte stuen! Hele stuen er malt i fargen 4624 Varm Blå med Butinox Interiør Stue & Sov Matt, bortsett fra en vegg som har fått kalkmaling i fargen Nyttårsaften fra Fargerike. Den blå fargen er nødvendigvis ikke mørk, men med mange mørke møbler, i kombinasjon med den mørke kalkveggen og dempet belysning vil den oppleves mørkere enn den er. Disse litt mørke og varme fargene gjør noe helt spesielt med stuen. Den blir, i mangel av et bedre ord, superhyggelig!

Innredningen er en en blanding av gammelt og nytt. Skapene i oljet eik tas opp fra både kjøkken og bad, mens nye tresorter også blir introdusert. Resirkulert trevirke på salongbord og skjenk gjør det hele litt ekstra hjemmekoselig.

blaa_stue

stue_blå

tv_stue

Denne lune stuen er svært innbydende og byr på mange avslappende kvelder i sofakroken, eller lange spillkvelder ved det store salongbordet. Fint, ikke sant?

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.