Enkel Fornyelse - Butinox | En lys og moderne gang!
24689
post-template-default,single,single-post,postid-24689,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

En lys og moderne gang!

Gangen er ofte det første rommet som ønsker velkommen, og det første rommet vi skal vise dere i dette flotte funkis-huset!

I dette huset er de så heldige å ha to innganger, og et eget rom til oppbevaring, og det er enklere å holde det ryddig og innbydende i hovedinngangen. Gangen er pusset og og innredet inspirert av skandinavisk minimalisme, samtidig som det er bevart elementer fra husets opprinnelige stil.

gang

Under ser dere hvordan inngangen og trappeløpet så ut før. Under oppussingen er de sorte dørene, listene, buene og hyllen med klesoppheng beholdt som det var. De røde panelveggene er derimot malt i NCS 2005-Y50R, en lys greige, som gir deg følelsen av en mer åpen og romslig gang. Flisene på gulvet er også byttet ut – og vi syns resultatet er lekkert, moderne og innbydende

 

gang_for

Slik så gangen og trappeløpet ut før.

I likhet med inngangen, har også hele trappeløpet blitt malt for å bevare helheten gjennom etasjene. Her er det brukt fargen 0182 Perlegrå som komplementerer fargen i inngangen. Legg merke til unike detaljene i taket, som vi ikke har rørt. Vi har også beholdt de sorte dørene og listene her. Under ser dere hele trappeløpet gjennom etasjene – ble det ikke lyst og lekkert?

1.Etasjehall

Fra rødt til lyst og åpent.

I neste innlegg vil vi vise dere den fantastiske stuen i dette huset. Følg oss på Facebook og Instagram for å få med deg alle oppdateringer @butinoxinterior!

 

5 Comments
 • Janicke Rolland

  mai 12, 2017 at 18:49 Svar

  Hei!
  Jeg lurer på hvilket gulv som er brukt i den nye gangen?

  • Enkel Fornyelse

   mai 14, 2017 at 22:34 Svar

   HeiHei! Hei! Det er fliser med terrazzo mønster, du får de hos de fleste flis forhandlere:)

 • Lene

  mai 14, 2017 at 19:02 Svar

  Kva golv er lagt?

  • Enkel Fornyelse

   mai 14, 2017 at 22:34 Svar

   Hei! Det er fliser med terrazzo mønster, du får de hos de fleste flis forhandlere:)

 • education school

  mai 17, 2017 at 01:20 Svar

  Appreciate the recommendation. Will try it out.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.