Enkel Fornyelse - Butinox | Forny kjøkkenet med maling
Slik kan du enkelt fornye kjøkkenet uten å røre innredningen. Litt maling på veggene kan gjøre en stor forskjell!
enkel fornyelse, maling, oppussing, grå, sort, kjøkken, diy, kontrast, matt maling, budsjett, butinos interiør
22622
post-template-default,single,single-post,postid-22622,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Enkel fornyelse på kjøkkenet

Tilbake på Løkka hos Mia og Thomas! Vi har tidligere fått et lite «sneak peak» som vi viste fram på Instagram, men nå får vi endelig se den lille «store» forandringen!

kjokken

Nederst kan du se hvordan kjøkkenet så ut før, og som du kan se er det ingen store ting som er endret på, bortsett fra gulvet. Kjøkkenet er det samme, men samtidig helt nytt! Dette viser enkelt og greit at man kan få nytt kjøkken uten å endre på innredningen.

Målet med denne enkle fornyelsen var å skjule kjøkkenet litt. Med åpen løsning og stuen på baksiden av kjøkkenbenken ble kjøkkenet et blikkfang i den lille leiligheten. Ved å male veggene mørk grå dempes den sterke kontrasten mellom innredningen og veggene. Fargen binder hele kjøkkendelen sammen og gir det et roligere uttrykk, og dermed vil kjøkkenet bli mindre synlig. Det samme vil være om du har en lys innredning, da kan du bruke en annen lys farge på veggene.

Fargen S7502-B er malt med Butinox Interiør Stue & Sov Matt maling. Matt maling gir en fin dybde i fargen og en flate uten gjenskinn. Dette gjelder selvfølgelig alle farger, de vil oppleves lunere og en mørke farger oppleves ikke så kjølig. Listene er malt klassisk hvit med Butinox Interiør Panel Dør & Vindu silkematt.

Med hjelp av Mias favorittporselen, DIY-hyllen og stemningsbelysning har kjøkkenet fått et personlig preg.

kjokken_benkmale_kjokken

 

kjokken_forSlik så det ut før, bildet er lånt fra salgsprospektet. Se også forandringen som er gjort på terrassen her.

 

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.