Enkel Fornyelse - Butinox | Enkle tips til en vellykket dugnad
Slik får du gode resultater og et hyggelig fellesområde i ekte dugnadsånd.
dugnad, hagemøbler, male, luke, plante, borettslag, vår, enkel fornyelse, butinox futura,
21667
post-template-default,single,single-post,postid-21667,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Enkle tips til dugnaden

Våren er tiden for dugnad i borettslag, barnehager og andre fellesområder. Dette er ikke alltid like gøy, men se så fine resultater man kan få!

I et borettslag på Grünerløkka har beboerne samlet seg for å gjøre bakgården sommerklar. De har ryddet søppel, kostet, plantet, pusset vinduer og malt. De triste blomsterbedene har fått nye planter, og hagemøblene et strøk med maling.

male-hagebenk

Utemøbler i fellesområder står ofte ute gjennom vinteren og får dermed gjennomgå av vær og vind. Her har møblene nå fått en oppgradering. Flinke dugnadsarbeidere har pusset og malt, og er nå klare for late sommerdager i bakgården.

Med Butinox Futura dør og vindus maling får man et værbestandig og holdbart resultat. Men ikke glem forarbeidet! Vask godt med kraftvask, skyll av og la det tørke. En liten runde med pussepapiret gjør også underverker! Denne malingen er overmalbar etter 6 timer, så om man trenger to strøk kan det være lurt å dele opp dugnadsarbeiderne over to dager.

blomster-dugnad

Luking av ugress og nye fargerike blomster gjør både planteriket og beboerne lykkelig!

Tilslutt kan det være smart å lokke med noen godsaker når jobben er gjort.

God dugnad!

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.