Enkel Fornyelse - Butinox | Et bildedryss fra 2017
26000
post-template-default,single,single-post,postid-26000,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Et bildedryss fra 2017

2017 har vært et fargerikt år, med mange trender og store farger. Vi er klare for et nytt, men først vil gjerne se tilbake på året som har vært med et lite bildedryss. Enjoy!

2017, året hvor Pantone kåret Greenery til årets farge, mens andre plukket ut rødt og blått som deres favoritter. Man har blitt oppfordret til å leke seg seg med materialer, former og farger, blande stiler og gjøre litt som man vil. Og det er sånn vi liker det!

Januar

I januar viste vi dere oppussingsprosjektet hjemme hos Renate og Richard i Lier. Her hjalp vi til med stue, kjøkken, spisestue og TV-stue, og resultatet ble riktig lekkert! Det vi liker så godt med denne stuen er at selv om den er malt i en mørk farge, virker den fortsatt stor, lys og luftig. Fargen på veggene er malt med Butinox Interiør Stue & Sov Matt i fargen Aske.

 

Februar

I februar var månedens tema fargen blå, som også var en av årets farger. Under ser du et av soverommene vi skrev om. Her er det malt med fargen 5249 Linblå, en dynamisk og herlig farge som endrer seg etter lyset i rommet. Hvis du vil se og lese mer kan du trykke på bildet.

Mars

Temaet for mars var barnerom, og dette er et av de kreative rommene vi besøkte. Her sover lille Sara blant sine favorittfarger.

April

I april dokumenterte vi hele leiligheten til Kemma og Glenn, de hadde pusset opp hele leiligheten og vi var så heldige å få hjelpe til med farger og interiørtips. Her på kjøkkenet er det malt i fargen 5159 Retroblå med Butinox Interiør Kjøkken & Bad.

Mai

Årets største prosjekt ble vist på bloggen i mai. Det var et stort funkishus med mange vegger som skulle fargesettes. Dette er et bilde fra peisestuen som er malt i fargen 5904 Balsam, men det stopper ikke her med flotte farger. Her ble både soverom, barnerom og stuer malt i lekre farger.

Juni

I juni og juli var det sommer og friske farger som sto i fokus. 2856 Warm Blush var en av fargene vi viste frem i flere rom, her i en lekker spisestue malt med Butinox Interiør Stue & Sov Matt.

Juli

Sommeren fortsetter i stuen til Kristine, her malte vi en fondvegg i fargen 5897 Plomme.

August

Hyttemåned på bloggen. Her var vi med på oppussingsprosjektet Mia og Thomas hadde på hytta si i Vestfold. Alle rom fikk seg en liten oppgradering med nye farger på vegger og møbler. Her ser vi soverommet etter oppgraderingen, på veggene er det fargen 6315 Jade, mens møbler og lister fikk fargen 0553 Ascott.

September

Et hus på Fjellhamar fylte bloggen med lekre bilder. Her hjelp vi til å fargesette flere rom, stue, soverom, barnerom og gjesterom.

Oktober

I oktober fikk vi en liten utfordring av Helge, han skulle flytte inn i denne studioleiligheten og trengte hjelp til å oppgradere den. Alle flater måtte males, en hems måtte bygges og sjel måtte tilføres. Klikk på bildet hvis du vil se hvordan kjøkkenet så ut før. 

November

Et av hjemmene vi delte i november et dette. Her er et bilde fra den minimalistiske og moderne stuen malt i fargen 1296 Demring, med Butinox Interiør Stue & Sov Matt.

Desember

I desember var det jul på bloggen, vi delte masse julete inspirasjon, blant annet denne flotte spisestuen hjemme hos Jenny og Anders. Her var det pyntet med hvitt og gull til de nymalte veggene. Fargen heter 953 Riddergrå og er malt med Butinox Interiør Stue & Sov Matt.

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagreLagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Tags:
1Kommentar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.