Enkel Fornyelse - Butinox | Et bildedryss fra september
25517
post-template-default,single,single-post,postid-25517,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Et bildedryss fra september

I september har vi vist fram huset til Siri og Marcus og deres lille sønn. Det har vært en fryd å få lov til å fargelegge det! Her er et lite sammendrag.

 

Finstuen

En herlig oase av lekre farger, materialer og tekstiler. Med denne stuen ønsker vi å vise deg hvordan man kan få litt farge i hverdagen med hvite vegger. Løsningen er å velge en varm hvit nyanse, de er lettere og penere å kombinere andre varme toner med. Her er det brukt hvitfargen 5848 Brud på alle vegger, malt med Butinox Interiør Stue, Gang & Sov.

 

TV-kroken

En forlengelse av finstuen, eller motsatt. Her går det i de samme fargene, men med et litt mer avslappet uttrykk.

 

Hovedsoverommet

Enkelt, elegant og ganske så romantisk! Her er det ikke så mye mer hokus pokus enn at fargen gjør jobben, og hvis du vil male den på ditt soverom spør du etter Butinox Interiør Stue og Sov Matt i fargen 7163 Minty Breeze i butikken.

 

Gjesterommet

Enkelt og elegant, som hovedsoverommet. Her får gjestene den gode hotellfølelsen! Fargen heter 5896 Slør og er malt med Butinox Interiør Stue & Sov Matt.

 

Barnerommet

Verdens favorittfarge blå har fått pryde veggene, og minstemanns favoritter pynter de. To lekre blåfarger,  5873 Blåse og 5862 Tåkelur er malt med Butinox Interiør Barnerom, en barnevennlig maling.

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.