Enkel Fornyelse - Butinox | Et hyggelig måltid
Ta imot sensommeren med åpne armer og stearinlys.
Enkel fornyelse, spisebord, festbord, borddenking, lilla, mat, kjøkken, spisestue, fest
22136
post-template-default,single,single-post,postid-22136,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Et fargerikt måltid

Sommeren begynner å nærme seg slutten, lange lyse dager blir kortere og kortere. Men med det kommer det også litt ekstra kos og hygge! Bare se på dette hyggelige sensommerbordet!

På et langbord er det dekket til fest, små markblomster er hentet inn og sterinlysene tent. Noe av det beste med denne tiden er kombinasjonen av dette. Det er fortsatt varmt i luften og blomstene fargelegger dagene, og samtidig kan vi se den flotte flammen på lysene. Hygge!

festbordspisestuespisebord

Med flotte lune lilla toner på bordet kan gjestene glede seg til dette selskapet.

Mens vi er inne i denne spisestuen er det to andre innredningtips vi vil komme med:

  1. Spisebord: Dette bordet er laget på bestilling av en møbelsnekker. Ofte har man spesifikke ønsker om hvordan spisebordet skal se ut, da er det fint å vite at man kan få det akkurat slik man vil. Dette bordet ble laget av heltre furu og behandlet med Butinox Interiør oljemaling i fargen 5646 Varm Kakao. Malingen er tynnet ut med whitesprit for å ikke være helt dekkende, så pusset med fint pussepapir for litt ekstra struktur. Over her er det lakket med Trestjerner Gulvlakk vanntynnbar silkematt for en slitesterk overflate. Ønsker man et blankere bord kan man bruke Trestjerner gulvalakk halvblank.
  2. Et annet lite tips er å ta igjen tekstil eller materialvalg andre steder i rommet. Her er det kjøpt ekstra tekstil ved bestilling av sofa for å sy puter til stolene. Dette skaper en fin helhet og knytter sammen møblene på en enkel måte.
Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.