Enkel Fornyelse - Butinox | Et innbydende gjesterom!
25478
post-template-default,single,single-post,postid-25478,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Et innbydende gjesterom!

Har du lyst på farger hjemme, men ikke vet helt hvor du skal begynne? Gjesterommet er et fint sted å leke og prøve seg frem, og gjestene får en hyggelig opplevelse!

Hjemme hos Siri og Markus var ikke farger et problem, her har vi satt farger på alle soverom, så gjesterommet var intet unntak! Her har vi rullet på fargen 5896 Slør ( NCS S3020-Y90R), en sotet og behagelig rosafarge. Denne fargen passer like godt på gjesterommet som på kjøkkenet eller stuen! Malingen vi valgte å bruke her inne er Butinox Interiør Stue & Sov Matt. Den matte malingen en lekker kontrast mot de blanke listene, og fargen kommer mer til sin rett.

 

Slik så gjesterommet ut før:

Hvitt og enkelt som resten av huset.

 

Nå er rommet en rosa oase!

Vi har valgt å beholde den ene veggen mot badet hvit. Det er fordi det er to dører på denne veggen som Siri og Marcus ikke ønsker å male. Ved å male rundt dørene ville de ha blitt veldig fremhevet, så rommet virker roligere slik. Listene er av samme grunn også beholdt i sin originale farge i hele rommet. Men om du skal male et helt rom og ønsker å øke romfølelsen kan du også male listene langs gulv og tak, i tillegg til dørene.

 


Her er det deilig å være gjest!

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.