Enkel Fornyelse - Butinox | Nyheten Matt maling
Slik får du et lunt og elegant soverom med matt maling.
Matt maling, interiør, enkel fornyelse, maling, nyhet, blått, trend, oppbevaring, oppussing
22257
post-template-default,single,single-post,postid-22257,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Et matt soverom

Endelig kan vi vise fram disse elegante matte veggene! Matt maling har blitt en kjempetrend, og det skjønner vi godt! Derfor er det ekstra gøy å vise fram dette rommet malt med nyheten Butinox Interiør Stue & Sov Matt maling.

Mia og Thomas på Grüneløkka har malt soveroms veggen sin i fargen 5862 Tåkelur. Det var en selvfølge for dem å male med matt maling. De ønsket seg et rolig og lunt rom med minst mulig refleksjon i veggene. Blått var alltid høyest på ønskelista, og ved å male med Matt maling fikk de ekstra fin fargedybde! Og om du vil vite mer om hvorfor man burde male soverommet blått, kan du lese det her.

sovgodtsoverom_detalj

soverom

Det grafiske mønsteret er også malt på veggen, men med maling i ulike glansgrader.

nattbord

Vi har for tidligere vist dere et hvordan man lager moodboard, og dette rommet er resultatet av det. Og pusse opp et rom med en klar visjon om hvordan man vil ha det, kan være nøkkelen til et resultat man er 100% fornøyd med.

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.