Enkel Fornyelse - Butinox | Farger til barne rommet
Fargelegg barnerommet riktig! Farger stimulerer barn, men man må bruke de rett. Vi forteller deg hvordan.
barnerom, farger, butinox interiør, maling, jenterom, lekerom, rosa, tapet, dyr, hund
22729
post-template-default,single,single-post,postid-22729,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Fargelegg barnerommet

Husets morsomste rom å innrede er barnerommet. Her kan man leke seg fritt med farger og mønstre, men husk å la barnet få være med å bestemme!

Barnerommet er barnets sone. Det er et rom hvor de skal trives i, og har lyst til å bruke. Og det er bare en måte å få et slikt rom på: La de være med å bestemme. Man trenger selvfølgelig ikke ta det til ekstreme lengder, men om dyr og fargen rosa er noe som står høyt på ønskelisten burde det være til stede.

Farger stimulerer barn, og man må gjerne bruke mange av de. Men med forsiktighet! Et tips er å bruke duse farger på store flater, og sterkere farger på mindre objekter for å tilføre det lille ekstra. For mye av det gode kan overstimulere små barn, og man vil jo gjerne ha et godt sovemiljø. I kombinasjon med en dyrisk tapet er de andre veggene malt i fargen 3154 Drøm med Butinox Interiør Barnerom. En behagelig rosafarge med to formål, beroligende og stimulerende.

Annabelle er storfornøyd med sitt rosa og mintgrønne dyrerom. Ugler, hunder og løver dekorer rommet i form av veggdekor, tapet og kosedyr. Det kan ikke bli noe bedre enn det!

barne_rom«Et tips er å bruke duse farger på store flater, og sterkere farger på mindre objekter for å tilføre det lille ekstra»

barnerom_klesskap leke_rom kids_room

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.