Enkel Fornyelse - Butinox | før og etter oppussingen
Vi er tilbake hos Siri for å vise den totale forandringen av leiligheten hennes. Før og etter bilder fra alle rom!
oppussing, leilighet, kjøkken, stue, soverom, farger, diy, fliser, bygge om, plantegning,
23540
post-template-default,single,single-post,postid-23540,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Før og etter oppussingen av en 35 kvm leilighet

For ikke så lenge siden viste vi deg den nye plantegningen og stuen til Siri på Torshov. Nå har vi samlet alle rom og før- og etterbilder, for å vise deg alt i én og samme post.

Vi starter med en oppsummering av plantegningene. Som du ser så hadde den lille leiligheten et eget kjøkken tidligere, men ikke et soverom. Siri ønsket seg et soverom, og det var fullt mulig. Veggen ble flyttet lenger inn i det som før var kjøkkenet, for å få plass til en åpen kjøkkenløsning i gangen. Inngangen inn til soverommet er fra stuen.

Før:

plantegning_for

Etter:
plantegning_etter

før2Før så det slik ut hjemme hos Siri. Kjøkken i et eget rom, og en lang smal gang. Nå er det fornyet:

kjokken_gangEt luftigere rom møter deg, og det er ikke bare en gang, men også et kjøkken! På denne måten har Siri fått seg et lite soverom der noe av kjøkkenet var før. Veggen er flyttet og kjøkkeninnredning fra IKEA er installert. Når veggen i gangen ble flyttet, byttet hun også ut gulvet med lekre fliser som tar opp veggfargen i stuen. Veggene i gangen er malt med fargen 5639 Dun som også fortsetter på en vegg inn i stuen.

Snur vi oss litt til høyre ser vi hele kjøkkenet, som nå er enkelt og elegant innredet med overskap på den ene veggen.

kjokken_benk

kjokken

Snur vi oss til venstre får vi øye på deler av oppbevaringssystemet i gangen.

oppbevaring_gang

før3

Videre inn i stuen så det slik ut før, men etter at alle flater ble malt har dette blitt et helt nytt rom! Hva som er gjort, og hvilke fargekoder som er brukt i stuen kan du finne her.

ny_stue

 

soveromDet siste og nyeste rommet i leiligheten er soverommet. Tenk, ved å flytte kjøkkenet to meter ut i rommet var det på mirakuløst vis plass til et soverom med et klesskap i fotenden. Rommet er malt for å gi det litt liv. Veggene har fått en kulørsterk, men fortsatt lun grønnfarge.  Rommet er ikke stort, men praktisk og viktig for Siri, og hvor mye plass trenger man egentlig for å få en god natts søvn?

 

 

 

5 Comments
 • Birgithe

  september 1, 2016 at 22:08 Svar

  Hva er prislapp på en slik oppussing ca?

  • Enkel Fornyelse

   september 2, 2016 at 07:05 Svar

   Hei Birgithe:)
   Det er vanskelig å si. I denne leiligheten er et brukt ca 80-90000kr på materialer og arbeidskraft. Da er mye gjort av eieren selv, slik som riving, sparkling, maling og montering av kjøkken:)

 • Kristine B

  september 13, 2016 at 08:36 Svar

  Hei! Hva slags oransjefarge er det på den nye veggen i stua? Vedlig lekkert!

  • Enkel Fornyelse

   september 19, 2016 at 10:39 Svar

   Hei Kristine!:) Fargen har NCS-kode S2030-Y70R, den er malt med matt maling 🙂

 • Fokhus

  januar 25, 2017 at 08:53 Svar

  For noen måneder siden pusset jeg opp hele huset med hjelp av Fokhus. De tok seg av alle rom, baderom osv. De brukte mikrosement i mange farger og jeg må innrømme at jeg er ganske fornøyd med resultatet. De kan sikkert anbefales til alle!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.