Enkel Fornyelse - Butinox | Spise stue make over
Se denne enkle fornyelsen av Jenny og Vegards spisestue! Med litt maling har dette rommet fått et moderne preg!
maling, spisestue, antikkgrå, panel, beis, spisebord, bohus, blågrønn, sjøgrønn,
22967
post-template-default,single,single-post,postid-22967,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Fra gammelt til moderne med maling

Ute etter ny bolig, men ikke interessert i å ta på deg et oppussingsprosjekt? Da bør du se på dette! Jenny og Vegard tok sjansen på dette huset. Det er i god stand, men trengte en oppgradering. I denne omgang skal vi vise hva vi har gjort med spisestuen.
Vi startet med å se på kjøkkenkroken, den ser du her. Med utgangspunkt i en blågrønn fargepalett har hovedetasjen fått en gjennomgående moderne stil med en rød tråd. Og det uten å bruke hammer og spiker! Når man ser på før-bildet er det vanskelig å tro at dette er samme rommet.

Tips:

Ha en gjennomgående fargepalett i hele huset, man vil da få en rolig og behagelig overgang mellom rommene.

apen_stue

graa_stue


Farge_palett

Lyse vegger har åpnet opp rommet og gitt det et luftig og stilrent preg. Veggen mot kjøkkenet er malt i samme farge som kjøkkenet, 8394 Hvit Poesi for en naturlig overgang.

spise_bord

Panelveggen i trappen har fått to strøk med Tyrilin Panelbeis i 101 Panelhvit, Panelbeis både lysner og fargesetter gulnet panel. Panel på mindre flater trenger ikke gjøre boligen utdatert. Med maling eller beis binder man den enkelt sammen med resten av interiøret.

Den brede panelen i resten av stuen er malt med fargen 1973 Antikkgrå. En gråfarge med et hint av gult i, noe som gjør at den går fint til blågrønne farger. Og en liten vegg bak tven har fått fargen 6325 Balance. Alle flater i stuen er malt med Butinox Interiør Stue Gang & Sov.

spisestue_før

Her er spisestuen slik den var før de flyttet inn. Legg merke til de gule veggene og den ubehandlede panelveggen. Ikke la slike ting skremme deg når du skal kjøpe bolig! Jenny og Vegard har selvfølgelig tatt med seg sine favorittmøbler inn i det nye huset, og tatt igjen den blågrønne fargen i tekstiler og dekor.

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.