Enkel Fornyelse - Butinox | Fra gammelt til nytt
Gamle møbler og loppisfunn kan bli til kjempefine møbler på barnerommet! Alt som trengs er litt kjærlighet og et malingsstrøk eller to.
Gulvmaling, barnerom, rosa, lilla, maling, oppussing, gjenbruk, Butinox, maling, soverom, sukkerspinn,
24421
post-template-default,single,single-post,postid-24421,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Fra gammelt til nytt

Gamle møbler og loppisfunn kan bli til kjempefine møbler på barnerommet! Alt som trengs er litt kjærlighet og et malingsstrøk eller to.

male_stol

Vi er tilbake på barnerommet fra forrige post, da vi så på sengekroken til den lille frøkna som bor her. Med utgangspunkt i fargene rundt sengen hennes malte vi et gammelt skap og noen stoler i lilla og rosatoner.

Før vi maler med Trestjerner Gulvmaling vasker vi skapet godt med Trestjerner gulvrens og pusser litt. Noen skavanker er beholdt fordi vi synes det er litt sjarmerende og skaper personlighet til møbelet.

Stolen maler vi med to forskjellige lillafarger. Beina har fått fargen S 2010-R30B. Setet og rygg har fått fargen S 4010-R30B. Husk å vaske og pusse stolen før du går i gang med malingen, som vi gjorde på skapet.

stol_for-etter

En nymalt stol, og en vi ikke har gjort noe med. Se forskjellen!

skap

Hva er vel mer passende til et jenterom enn fargen 5871 Sukkerspinn på skapet?

nursery

 

skap_for

Slik så skapet ut før vi malte det rosa. Gamle møbler kan enkelt bli som nye!

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.