Enkel Fornyelse - Butinox | Gammelt møter nytt
Slik kan man blande gamle og moderne materialer.
Olje, kjøkken, moderne, tregulv, panel, beis, spisebord
21917
post-template-default,single,single-post,postid-21917,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Gammelt møter nytt

Hjemme hos Vegard og Magali på Tøyen fikk vi møte et par som har tatt vare på leilighetens gamle sjarm, med en vri. Et flott gammelt tregulv møter et moderne kjøkken.

Kjøkkeninnredningen er ny, og gulvet har fått en liten oppgradering. Sammen skaper de en vakker kjøkkendrøm for paret. Matte hvite flater, en dyp kjøkkenbenk og godt med skapplass gjør det hele stilrent og praktisk. Prikken over i’en er panelet over kjøkkenbenken! Hvorfor bruke fliser? Det er så mange andre flotte materialer man kan bruke, og her ser du en av dem.

kjokken_benk

Panelet over benken er behandlet med Tyrilin Interiørbeis 28 Lys Varde.

 

kjokkenbord

Tregulvet er slipt og behandlet med TreStjerner Gulvolje. Oljen gir gulvet en fantastisk glød, samtidig som det blir motstandsdyktig mot væske og skitt. Her er det brukt fargen Hvit, men husk at resultatet kan variere fra gulv til gulv.

Et annet alternativ om du ønsker du å beholde oljens utseende, men ønsker slitestyrken til en lakk er å behandle oljede gulv med Trestjerner Mattlakk.

Tags:
Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.