Enkel Fornyelse - Butinox | Gulvguiden: Et lunere gulv med olje
26202
post-template-default,single,single-post,postid-26202,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Gulvguiden: Et lunere gulv med olje

Et oljet gulv skaper en lun stemning og gir varme til rommet. Men hvilken farge skal man velge? La oss inspirere deg!

Et flott gulv skaper helhet i rommet, og med TreStjerner Gulvolje kan du finne den fargen eller nyansen som gir deg gulvet du har drømt om. Olje beskytter mot fukt og smuss, samtidig som den framhever treets naturlige nyanser og struktur.

 

Hvis det er et lyst tregulv du ønsker deg, bør du velge klar eller hvit olje. Lyse tregulv er et sikkert valg da det er enkelt å kombinere med andre farger eller tresorter, uansett om du ønsker et eksklusivt og stilrent uttrykk eller en kontrast.

 

Hvit

 

Ønsker du deg litt mer varme fra gulvet ditt kan du gå for nyanser i grått eller brunt. Disse nyansene fremhever treets struktur og gir deg et unikt gulv! Mørkere gulv er også veldig lekre til varmere veggfarger, som mørke, sotede pasteller i blått og grønt.

2045 Fjellgrå

2048 Dempet grå

 

Har du spørsmål om oljing av gulv, eller er det andre ting du lurer på rundt oppussing av gulv? Spør oss i Gulvguiden her på bloggen, eller besøk oss på Facebook eller Instagram!

Hilsen Mia, Trendekspert hos TreStjerner

 

 

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.