Enkel Fornyelse - Butinox | Gulvguiden: Moderne hjem med malte gulv
27057
post-template-default,single,single-post,postid-27057,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Gulvguiden: Moderne hjem med malte gulv

Det er så gøy å se så mange fine hjem med malte gulv på Instagram! Her er en av de som har pusset opp den 5. veggen ved hjelp av TreStjerner Gulvmaling.

Disse bildene har vi fått låne av instagrammeren, Lisa Kath Moen, som står bak kontoen @lisakathmoen. Profilen hennes er fylt med flotte bilder fra stuen og spisestuen, og på de fleste bildene kan man skimte hennes malte gulv.

Det begynner å bli noen år siden Lisa malte gulvet i fargen 5511 Skygrå med TreStjerner Halvblank. Det har fått noen skrammer siden den gang, men hun er svært imponert over hvor godt det har holdt. Det som er så fint med maling er at man enkelt kan vedlikeholde og oppgradere gulvet uten store maskiner eller profesjonell hjelp.

Slik maler du gulvet dit – steg for seg

Lisa forteller at de malte gulvet fordi de ønsket en lysere og luftigere stue. Det ble den! I tillegg virket rommet mye større. Hvis man besøker profilen til Lisa på Instagram eller scroller litt ned på denne siden kan man se hvordan stuen har vært i utvikling siden gulvet ble malt. Utgangspunktet var en lys og romantisk stue som er blitt mer moderne med flere kontraster. Det er så fint å se at uansett stil så sklir det lyse gulvet veldig naturlig inn.

Hva syntes du?


Følg oss på Facebook og Instagram for å få med deg alle oppdateringer og masse inspirasjon! @trestjerner

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.