Enkel Fornyelse - Butinox | Gulvguiden: Oppgradering av parketten
26580
post-template-default,single,single-post,postid-26580,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Gulvguiden: Oppgradering av parketten

I mange gamle bygårder og hus kan du være heldig å få med vakker parkett på kjøpet. Den eneste ulempen er at gulvet ofte er godt brukt og slitt.

Brukt og slitt parkett kan med enkle grep blir som ny igjen! Parketten kan ofte slipes og behandles opptil flere ganger i sin levetid. Og hvis du er så heldig å ha en så vakker sjakkmønstret parkett som dette, har du selvfølgelig lyst til å ta vare på den. Fiskeben og sjakkmønstret parkett er i vinden for tiden, og det er lett å forstå!

Parketten i Åshilds nye leilighet har fått litt medfart med tiden, og har gulnet og fått riper. For å modernisere gulvet og få det til å passe med resten av det nye interiøret, er løsningen å behandle det. Her har derfor Åshild slipt bort gammel lakk og olje, og behandlet gulvet med TreStjerner Gulvolje og Gulvmatt. Gulvoljen innfarger gulvet og fremhever treets naturlige nyanser og struktur, mens Gulvmatt gir en matt og slitesterk overflate. Fargen på oljen som er brukt er 2052 Lystng.

Hvordan du går frem hvis du skal behandle gulvet kan du lese mer om her.

 

Slik så gulvet ut før.

 

Nå ser det slik ut!

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.