Enkel Fornyelse - Butinox | her finner vi inspirasjon
Inspirasjonskilder finner man over alt, noen er bedre enn andre. Dette er våre favoritter.
instagram, pintrest, interiør, magasin, inspirasjon, dekor, diy, decoration, interior, stue, oppussing
23409
post-template-default,single,single-post,postid-23409,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Her finner vi inspirasjon

Inspirasjon til å fornye interiøret finner vi over alt! Bare en liten ting som fine blomster kan få oss til å ville friske opp hjemme. Men noen ganger står det litt stille, og da er det fint med lett tilgjengelige inspirasjonskilder!

Her er våre favoritter:

Instagram – du verden det finnes mange flotte instagramkontoer. Her kan man følge sine favoritter, og få opp akkurat den insprirasjonen og stilen man ønsker. Våre norske favoritter er @mykindofhappy_ , denne kontoen bugner av farger og DIY inspirasjon. Og @myinteriorbubble som har et fantastisk hjem i lekker fargepalett.

instagram

 

Pintrest – dette er vår favoritt! Med enkle søkeord finner man utallige bilder som setter den kreative delen av hjernen i gang. Det vi liker så godt med Pintrest er at man enkelt kan lagre det man liker og se tilbake på det ved en senere anledning.

Pintrest

 

Magasiner – når man vil koble litt av. Magasiner har nå kommet i digital form, men vi holder oss til den gode gamle papirutgaven. Å kunne trekke seg tilbake, sette seg i godstolen og logge av den digitale verden er utrolig avslappende! KK-living og Rom 123 er våre favoritter, de fyller magasinene sine med masse flotte farger og DIY-prosjekter.

magasin

 

Interiørbutikker og loppis – helst de litt mindre. I små interiørbutikker og på loppemarked blir vi inspirert til å gjøre noe annerledes. De skiller seg ut fra kjedene med ny, og litt gammel inspirasjon.

Naturen – her får vi samlet tankene og inntrykkene vi har fått den siste tiden. I tillegg til at vi blir utrolig inspirert til å ta naturen med oss inn.

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.