Enkel Fornyelse - Butinox | Hjemme hos
Over tid har vi vist et og et rom fra huset til Svanhild og Martin. Nå har vi samlet hele huset i en bloggpost slik at du kan få se helheten.
enkel fornyelse, hjemme hos, oppussing, interiør, stue, gang, soverom, barnerom, grå, forny, maling, nytt gulv, fliser
23352
post-template-default,single,single-post,postid-23352,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Hjemme hos: Del 1

Etter godt over et år med interiørblogging har vi vært innom mange flotte hjem! Mange har vi fått æren av å hjelpe og andre har vi vært på besøk hos. Så nå begynner det å bli på tide med noen oppsummeringer. Og i denne runden skal vi se på hele det flotte huset til Svanhild og Martin, og deres to barn.

Når Svanhild og Martin kjøpte dette huset trengte det en liten oppgradering. De kom til oss for tips til Enkel Fornyelse, og med egne ønsker for huset. Med nytt gulv, nymalte vegger og og trapper, og eget interiør har dette blitt et flott hus!

Det som er så fint og behagelig ved dette huset er sammenhengen mellom rommene. En enkel fargepallett som går igjen binder alle rom sammen og skaper et ryddig og helhetlig hus.

Ved å trykke på bildet finner du all info om hva som har blitt gjort der.

Gangen oppbevaring_gang

 

Trapperommetmale_trapp

 

Stuenstuen

 

Spisestuenspise-bord

 

Hovedsoveromseng_soverom

 

Barnerom 1

barnerom

 

Barnerom 2barnerom_klesskap

 

Vaskeromvaskerom1

 

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.