Enkel Fornyelse - Butinox | Hjemme hos Kemma og Glenn
24654
post-template-default,single,single-post,postid-24654,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Hjemme hos Kemma og Glenn

Etter å ha vist frem rom for rom gjennom april, har du fått sett hele leiligheten til Kemma og Glenn – og vi håper du har latt deg inspirere! For å vise deg helheten har vi samlet alle rommene i en post. Du kan trykke på bildene for å komme direkte tilbake til hvert av innleggene.

gang

Vi ønsker velkommen med gangen, som ikke overraskende fikk kjemperespons fra leserne. De blå detaljene sammen med moderne oppbevaring i lys eik er superlekker og tidsriktig. Døren er malt i fargen S7020-R70B med Quick Bengalack Universallakk, en slitesterk maling som tåler det en dør ofte må tåle.

bed_room

Rosa_soverom

Videre gikk turen til soverommet, som vi har malt i en av årets store trend-farger, rosa! Her har vi malt med en dus rosafarge, NCS S1005-R, Butinox Interiør Stue, Gang & Sov.

Med flere små DIY-prosjekter har de satt sitt eget personlige preg på rommet. Trykk på bilde nummer to for å lære hvordan du lager din egen hodegavl, og setter prikken over i-en ved å male en helt enkel IKEA-kommode.

belysning

Vi tar deg med videre til leilighetens hjerte og vårt favorittrom! Legg merke til at eik som materialvalg går igjen i alle rom, sammen med sotede og og lune farger.Veggene er malt i fargen 5159 Retroblå med Butinox Interiør Kjøkken & Bad, og vi tipser også om at denne malingen i blank er et godt alternativ til fliser og plater i sprutsonen.

nytt_bad

På badet gir store, flotte fliser i en behagelig og lun greige og den flotte vannfallsdusjen en følelse av at vi befinner oss på et spa!

 

kontor_lisabo

Gjesterommet er et friskt og innbydende rom som en hver gjest hadde satt pris på! Med Butinox Interiør Stue & Sov Matt i fargen Ikara, som er en spesialfarge fra Fargeriket, har de malt en fondvegg bak sengen, og dratt fargen videre i en skrå vinkel nedover langveggene. Bli inspirert til å leke med mønster når du maler!

 

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.