Enkel Fornyelse - Butinox | pusse opp stue
Velkommen hjem til Malin og hennes nyoppussede stue. Den har gått fra å være et hvitt lerret til et lekkert og moderne rom!
butinox interiør, trestjerner, gulv, interiør, oppussing, stue, grå, moderne, trend, enkel fornyelse, slipe gulv,
23467
post-template-default,single,single-post,postid-23467,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Hjemme hos Malin

Vi er tilbake hos Malin, og skal nå vise dere den flotte stuen hennes! Akkurat som gangen, er dette rommet også pusset opp med maling, og fornyelsen er stor!

Stuen var tidligere et stort hvitt lerret, som ropte ut etter å få farge på seg, og det har det fått! Som vi har nevnt tidligere er favorittfargen til Malin grå, hun hadde et ønske om å trekke det grå videre fra gangen og inn i stuen. Veggene har vi derfor malt i fargen 5511 Skygrå, en lysere gråfarge, med Butinox Interiør Stue & Sov Matt.

Når man har mindre leiligheter havner ofte spiseplassen og stuedelen veldig nærme hverandre. Et enkelt grep man kan gjøre da er å male en vegg i en annen farge for å dele opp rommet. Det trenger nødvendigvis ikke være en stor kontrast mellom fargene for å markere dette. 5736 Dyp Grå, samme farge som i gangen, var alt som skulle til. I tillegg binder man sammen rommene på en fin måte.

spise_bord

Også gulvet har fått seg en oppgradering. Den tidligere oljede eikeparketten har blitt slipt ned og behandlet med TreSjerner Gulvolje i fargen 2050 Hvit Sne. For mer informasjon om hvordan man behandler gulv og ulike produkter, besøk Trestjerner.no.

stue_bord

Stuen er innredet med en herlig kombinasjon av sorte og hvite kontraster, mot myke og spennende møbler i lune farger.

stue

stue_speil

 

stuefør

Slik så stuen ut før.

1Kommentar
  • Ina

    september 5, 2016 at 21:34 Svar

    Vil gjerne vite hvem som ble brukt til å slipe gulvet!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.