Enkel Fornyelse - Butinox | hjemme kontor
Smarte tips til et praktisk og inspirerende hjemmekontor.
kontor, gul, ikea, hjemmekontor, arbeidsplass, skrivebord, design, pantone, mac, inspirasjon
23256
post-template-default,single,single-post,postid-23256,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Hjemmekontoret

Tilbake på Bjerke skal vi ta en titt inn på kontoret. Her hadde vi ikke sagt nei takk til å sitte å skrive dette blogginnlegget! Men vi får nøye oss med at vi fikk lov til være med på dette prosjektet.

Dette er Heges kreative hule, et hjemmekontor vi bare kan drømme om! Det å ha et rom til overs som man kan gjøre til et kontor er i seg selv noe vi misunner. Men når det blir så flott som dette vurderer vi å flytte inn! Dette kontoret har alt man trenger. Masse god oppbevaring, en stor og luftig arbeidsplass og mange fine farger som inspirer.

oppbevaring_kontor

Uansett om du har et hjemmekontor eller et hjemmekontor-hjørne er det noen fine elementer i dette rommet alle kan ta med seg:

  • For eksempel den gule veggen. Gult er en farge som stimulerer til kreativitet, den er oppkvikkende og gjør oss glad. Så om du ikke kan male en hel vegg gul, kan et lite felt rundt skrivebordet gjøre susen!
  • På en liten oppslagstavle på skrivebordet har Hege hengt opp små ting som inspirerer henne. Det å innrede arbeidsplassen slik at den inspirerer deg øker arbeidslysten.
  • God oppbevaring er nøkkelen til et ryddig over oversiktlig kontor. Små bokser kan skjule binderser, stiftemaskiner og penner. Men la de fine tinge stå framme.

 

Veggene har vi malt med Butinox Interiør Stue & Sov Matt i fargene 1781 Mango Juice, og 0953 Riddergrå. Den gule fargen er tatt opp fra tapet og dekor i stuen for å få en rød tråd i leiligheten.

kontoretskrivebord_ikeaskrivebord_detalj

 

 

 

 

kontor_før

Slik så rommet ut når de kjøpte leiligheten.

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.