Enkel Fornyelse - Butinox | Mal den gamle hagestolen
Slik maler du hagestolen, med et strøk bengalack kan du bruke den både inne og ute.
Maling, Bengalack, Stol, Uteplassen, oppussing, fornyelse
21590
post-template-default,single,single-post,postid-21590,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Hurra! Vi er i gang!

Enkel Fornyelse er oppe og går, og dette feirer vi med cupcake! Ikke den spiselige typen, men den man kan male med.

Har du en gammel hagestol du har mest lyst til å bytte ut med noe nytt og finere? Stolen din har uante muligheter om den får litt omsorg og kjærlighet.

Mange av oss sliter med for få stoler til litt større middagsselskaper, suppleringstoler til hygge rundt sofabordet, eller bare noe fint å se på. Den gamle hagestolen kan løse alle disse problemene. Med et strøk Quick Bengalack eller to har du plutselig en stol du kan bruke både inne og ute til hverdag og fest.

For_og_etter

Denne gamle stolen hadde gjort sitt, men etter en runde med malekosten fikk den en deilig smak av sommer. Med Quick Bengalack kan du spraye eller male det meste, så om du har en gammel metallstol kan du også gjøre dette. Bengalack kan du velge i akkurat den fargen du vil ha, vi har valgt fargen Cupcake 5840.

Først kan det være lurt å pusse ned stolen og fjerne gamle rester av beis o.l. Da vil du få et jevnere sluttresultat. Vask så stolen godt og la den tørke før du maler.

Handleliste:

  • Quick Bengalack
  • Malepensel
  • Pussepapir
  • Butinox Kraftvask
  • Butinox Penselrens


hagestol_inne

Sett deg tilbake i den nye stolen, og nyt et sukkersøtt underlag.

Velkommen tilbake!

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.