Enkel Fornyelse - Butinox | Hvordan gjøre trapperommet spennende
25053
post-template-default,single,single-post,postid-25053,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Hvordan gjøre trapperommet spennende

De fleste av oss har et slikt type rom, et ubrukelig rom som vi vil gjøre fint. Men det stopper ofte der, for hva skal man finne på i et rom hvor det ikke er plass til noe? Vi har løsningen!

Denne gangen var det rosamalingen som var svaret. Dersom du har fulgt bloggen vår en stund har du sikkert skjønt at maling er løsningen på mange utfordringer knyttet til interiør. Farger kan gjøre så utrolig mye! Et rom kan gå fra å føles tomt og kjedelig, til spennende og innbydende med kun noen strøk maling.

I dette trapperommet var det altså fargen 2168 Duft (NCS 1606-Y75R) som løftet rommet til nye høyder! Fargen er hentet ut fra et bilde som allerede hang i rommet, og som skulle fortsette å henge der. Med malingen Butinox Interiør Stue Gang & Sov har rommet blitt mye lunere, samtidig som bildet kommer enda bedre frem.

En annen ting som er viktig å tenke på når man velger farge er å se hvilken farge lister og dører har. Her er dører og lister ferdigmalte fra fabrikk i fargen Bomull, en hvitfarge med gult i. 2168 Duft er en rosafarge med gult i, og de passer derfor godt sammen.

Slik så rommet ut før, og her ser du bildet som er utgangspunktet for den nye fargen.

Nå ser rommet slik ut:


Følg med videre neste uke. Da vil vi vise dere de flotte endringene Kristine har gjort i sin stue. Følg oss på Facebook og Instagram for å få med deg alle oppdateringer @butinoxinterior!

LagreLagre

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.