Enkel Fornyelse - Butinox | Hytteliv: Koselig stue
25308
post-template-default,single,single-post,postid-25308,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Hytteliv: Koselig stue

Hyggenivået i denne stuen har økt betraktelig med endringene som er gjort her! Hyttesjarmen er selvfølgelig beholdt, samtidig som den nå fremstår som ny og fresh.

Noen av møblene er fjernet eller byttet ut, noen er fornyet og noe er nytt. Det samme gjelder interiøret. En god blanding mellom gammelt og nytt skaper denne herlige atmosfæren.

 

Slik så stuen ut før:

Og nå ser den slik ut:

Her finner vi en ny sofa, bordet er behandlet og blitt lysere slik som de oppgraderte stolene, vegger og lister er malt og litt nytt og mer moderne interiør er på plass. Sjekk så fint og lyst det har blitt! Rommet virker nå mye større og ser mye freshere ut.

Vi nevnte det når vi delte inngangspartiet fra denne hytta, men vi skriver det igjen. Veggene hadde tidligere et rødskjær i seg, og var veldig skjoldete. Listene var også malt i en brun-grønn farge. Ved å male lister mørke i et rom hvor det er veldig lavt under taket, vil det automatisk virke enda lavere. Så her er det nå malt med Butinox Interiør Panel, Dør & Vindu Halvblank i fargen 10678 Space (NCS 1704-Y19R), både på lister og vegger. Det gjør at man får et inntrykk av at det er høyere under taket enn det egentlig er.

Denne fargen er en greige, og inneholder gult. Det gjør at den lar seg påvirke av naturen og kan se litt grønn ut fra noen vinkler. Med det passer den perfekt til grønnfargene på kjøkkenet. De kommer vi tilbake til senere!

Sjekk den fine utsikten! Vinduene strekker seg gjennom hele stuen og kjøkkenet og tilbyr masse naturlig lys.


I hjørnet ved peisen finner vi to enkle hyller. Den ene platen er gjenbrukt, men malt i samme farge som veggen, og den andre er plankerester fra andre prosjekter. Hylleknektene som var der før er byttet ut med disse fra IKEA for å få en kontrast på veggen.


 

 

Følg oss på Facebook og Instagram for å få med deg alle oppdateringer @butinoxinterior!

LagreLagre

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.