Enkel Fornyelse - Butinox | IKEA + HAY = YPPERLIG
25462
post-template-default,single,single-post,postid-25462,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

IKEA + HAY = YPPERLIG

Til manges store glede er det ikke lenge til IKEA lanserer sitt samarbeid med HAY! YPPERLIG-kolleksjonen – vakker hverdag. Vi må selvfølgelig bare dele denne!

Enkelte ting begeistrer oss, og dette er absolutt en av disse tingene. Ikke bare er produktene nydelige, men også pressebildene er til å spise opp! Se på alle de flotte fargekombinasjonene!

Planen var at vi skulle skrive om noen av våre favoritter, men etter nøye gjennomgang fant vi fort ut at det ville være umulig. Alle produktene er jo fine! Kolleksjonen består av et utvalg produkter i alle størrelser, fra sofaer til stoler, vaser, lysestaker og pledd. De har et moderne og tidløst design i IKEA-prisklasser. Og det kan vi like!

YPPERLIG lenestol, gulvlampe og hylle.

– På IKEA er vi nysgjerrige på verden. Vi tror på samarbeid, fordi vi mener at vi i fellesskap kan få til enda bedre produkter og løsninger for de mange menneskene.

Marcus Engman, Head of Design på IKEA.

Her er den klassiske blå IKEA-posen i ny drakt. Samme størrelse, form og fasong, men i nye og fine farger.


YPPERLIG putetrekk. Med ulikt mønster på hver side, og mange friske farger er de ekstra lekne.

YPPERLIG 3-seter sovesofa. Et lekkert, moderne og rent design, like fin på dagen som praktisk på natten!

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Tags:
Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.