Enkel Fornyelse - Butinox | Innred soverommet med mørke farger
25740
post-template-default,single,single-post,postid-25740,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Innred soverommet med mørke farger

Drømmer du om et mørkt soverom? Det gjør vi! Og her kan du se hvorfor.

Å innrede soverommet i mørke farger har mange fordeler, og vi snakker ikke bare om mørkegrå og sort. Det kan like gjerne være dype blåtoner, burgunder eller varme grønntoner. En av fordelene er at de virker beroligende i motsetning til lyse, skarpe farger, som har en oppkvikkende effekt. Mørke farger gir ro og harmoni til rommet – en lun atmosfære som du kan slappe helt av i.

På dette soverommet er veggene malt i fargen 1434 Elegant (NCS S7502-Y) med Butinox Interiør Stue & Sov Matt. Med matt maling blir det minimalt med gjenskinn, veggene får en fløyelsaktig effekt og det ser mer eksklusivt ut. I kombinasjon med varme tekstiler, og et varmt eikegulv med matchende nattbord, er dette et soverom du kan slappe av i. I denne leiligheten har eierne valgt en åpen garderobeløsning. Har du masse fine ting du vil vise frem er dette et fint og dekorativt element på soverommet.

 

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

1Kommentar
  • Lilian S Ødegård

    november 25, 2017 at 14:14 Svar

    Lekkert og mange gode tips.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.