Enkel Fornyelse - Butinox | Jul hjemme hos Anders og Jenny
26020
post-template-default,single,single-post,postid-26020,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Jul hjemme hos Anders og Jenny

Hjemme hos Anders og Jenny har julen kommet for fullt. Sviblene har fått sin plass og julestjernen er tent.

Julen, altså! Årets hyggeligste høytid. Levende lys, fyr i peisen, herlige lukter av blomster, kanel og gløgg får oss til å komme i stemning. Vi har alle våre egne tradisjoner. Noen pynter med den klassiske julerøde fargen og andre med grønt. Anders og Jenny pynter med hvitt.

I tråd med deres enkle og minimalistiske stil er også julepynten enkel og elegant. I denne grå spisestuen er det detaljer i gull og hvitt, levende lys og planter som skaper julestemningen. Det som er umulig å få med i bildet er den gode lukten av svibler og varmen fra peisen som møtte oss da vi kom hit for å ta bilder. Vi kan ikke tro annet enn at Anders og Jenny får en deilig jul her sammen med barna sine.

Hva er dine juletradisjoner?

Alle veggene er malt med Butinox Interiør Stue & Sov Matt. I spisestuen er det fargen 953 Riddergrå, mens de hvite detaljene er i Klassisk Hvit.


Tips: Legg et lammeskinn på bordet for å skape litt struktur og blikkfang.


LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.