Enkel Fornyelse - Butinox | tips til bolig kjøpere
Se hvordan Siri har flyttet noen vegger i leiligheten sin for å optimalisere planløsningen.
plantegning, leilighet, boligkjøper, oppussing, forny, interiør, enkel fornyelse, renovere, male, kjøpe bolig, førstegangsbolig
23495
post-template-default,single,single-post,postid-23495,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Kjære boligkjøper!

Med et åpent sinn og litt kreativitet kan mange av dagens boliger bli et fantastisk hjem. Siris leilighet på 30 kvm har gått fra å ha en upraktisk planløsning til å bli kjempesmart, bare ved å flytte litt rundt på veggene. Se hva hun har gjort her!

Den lille leiligheten på Torshov var slitt og manglet soverom, men med et åpent sinn la Siri inn bud, klar for å gjøre de endringene som skulle til for å få sin første bolig slik hun ønsket.

Mange gamle og små boliger i Oslo har ikke åpen kjøkkenløsning, men heller to separate rom adskilt med vegg. Skal du ut på visning, og kommer over en slik bolig, er det lurt å se på mulighetene for forandring. Ved å flytte for eksempel kjøkken eller vegger kan man optimalisere planløsningen.

plantegning_for

Slik var leiligheten til Siri da hun kjøpte. Ingen soverom, men med en romslig stue, kjøkken og lang gang.

 

plantegning_etter

Slik er leiligheten nå. Kjøkkenet er flyttet nærmere gangen, og et soverom har fått plass ved vinduet. Soverommet et ikke veldig stort, men inneholder akkurat det man trenger. Seng og garderobeløsninger. Stuen har fått beholde størrelsen sin, og på den måten kan spiseplassen ta over plassen garderoben hadde før.

 

Tips til visning:

  • Tenk på hvor vinduene er. Sjekk om du kan bygge vegger, slik at du kan få dagslys og frisk luft inn på soverommet.
  • Sjekk hvor vann og avløp går, slik at du enklest mulig kan flytte kjøkkenet.
  • Generell standard på vegger og gulv er enkelt å gjøre noe med. Slitte vegger, gulv og farger du ikke liker kan du enkelt friske opp, med litt sparkel og maling.

 

førHovedbildet er en liten smugtitt på stuen slik den er nå, og her er er noen bilder av hvordan det så ut før.

Så nå gleder vi oss til neste post, for da skal vi vise deg hele den nye stuen!

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.