Enkel Fornyelse - Butinox | kjøkken detaljer
Det lille ekstra på kjøkkenet kan være tre små, og enkle diy prosjekter.
kjøkken, lysestake, bengalack, quick bengalack, tavlemaing, design, forny, diy, kitchen
23944
post-template-default,single,single-post,postid-23944,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Kjøkkendetaljer

Det lille ekstra på kjøkkenet kan være tre små og enkle DIY-prosjekter. Nå skal vi gå mer i dybden på kjøkkenet vi viste i forrige bloggpost, og vise noen lekre detaljer.

På enkle hvite kjøkken er det fint med en kontrast, eller en liten fargesplasj. Farger kan være med på å gjøre kjøkkenet mindre sterilt og mer lekent, samtidig som det er rent og trendy. Gul er en fin farge å bruke, den utstråler energi og varme, og vi finner den mye i trendbildet for tiden.

 

tavlemaling

Her er det malt et felt med Butinox Interiør Tavlemaling i fargen 5908 Glitre. Skriv ned handlelisten, middagsplan eller ukens gjøremål på en leken og kreativ tavle.

 

kjokken_bord

Dette bordet har gått i arv i flere generasjoner, og kommer igjen til sin rett i dette gamle huset. En gang i tiden var det et langt spisebord, i senere tid har det bare vært et lite kjøkkenbord i ulike farger. Nå er det malt Klassisk Hvit med Trestjerner Gulvmaling. Lekkert!

 

detalj_kjokken

En lysestake har fått ny farge. Den har gått fra å være sort til en lekker gul detalj på kjøkkenet. Det er brukt Quick Bengalack i fargen Signal Gul.

 

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.