Enkel Fornyelse - Butinox | Brett potter av avispapir.
Brett din egen startpotte i avispapir.
Plante, Vår, Gjenbruk, DIY, avispapir, potter, resirkulering, frø, såing, hagetips
21576
post-template-default,single,single-post,postid-21576,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Lag dine egne potter av avispapir

Nei, du trenger ikke grønne fingre for å klare dette. Alt du trenger er avispapir, frø og jord, så er du klar til å lage din egen urtehage, eller så planter til uteplassen.


plante-inne

plante_inne

Vi har kommet til den tiden av året hvor vi ønsker å forberede oss på sommeren. Å så frø inne er en hyggelig aktivitet for både store og små. I tillegg kan man gjøre det til en dekorativ liten sak.

«Hvordan bretter jeg disse pottene?» tenker du kanskje nå. Under kan du se trinn-for-trinn hvordan du går fram. Når pottene er brettet er det bare å fylle de med jord og frø, og vips så er du ferdig.

For å gjøre det hele mer dekorativt kan du sette de på et brett, knytte tråder rundt og lage dine egene merkelapper. Å merke pottene kan være smart, så husker du hva som er i de forskjellige. Merkelappene på bildet er klippet ut i kartong og stukket bak tråden. Det er også fint å male ispinner, skrive på hva du har sådd og stikke de ned i potten.

Da er det bare å huske å vanne plantene. Ha en fortsatt fin vår!

2 Comments
 • Kari Anne Andreassen

  mars 23, 2016 at 13:32 Svar

  Ikke særlig lurt å bruke avispapir. Papiret inneholder trykksverte som kommer ut i jorda og tas opp i plantene. Bruk heller ubleket gråpapir .

  • Enkel Fornyelse

   mars 28, 2016 at 21:06 Svar

   Takk for tips! 🙂 Får prøve det denne sesongen! 😉

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.