Enkel Fornyelse - Butinox | Pusse opp gammelt skap med maling
Slik kan du gjøre et gammelt skap om til noe nytt og spennende! Alt du trenger er litt maling!
barnerom, soverom, maling, rosa, diy, skap, møbler, pusse opp, gammelt
22764
post-template-default,single,single-post,postid-22764,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Lek med farger

Gamle møbler oser av sjarm! Men de trenger ofte litt vedlikehold for å holde stand. Så når man først skal gjøre noe, hvorfor ikke leke litt med farger?

Et gammelt skap ble en til rosa drøm hjemme hos Svanhild og Martin. Annabelle har fått et lekkert prinesseskap på sitt nye rom, det er både praktisk og en flott interiørdetalj. På før-bildet kan man se at skapet er malt hvitt i nyere tid, men innsiden var det ikke gjort noe med. Og det er her fargene kommer inn. På et barnerom har man alle muligheter til å være kreativ og leke seg med farger, og denne gangen var det med fargen 3115 Tryllestøv. Vi elsker det!

barnerom_klesskap

diy_skapSå fint at man kan ha skapet åpent.

rosa_skap

 

Slik går du fram:

Ubehandlede flater som dette bør vaskes med Butinox Interiørvask og pusses for best mulig sluttresultat. Tre og panel grunnes med Butinox Interiør Heftgrunn før Butinox Interiør Panel Dør & List maling påføres. Følger du disse trinnene vil du få et fint og holdbart resultat!


skap_for
Før

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.