Enkel Fornyelse - Butinox | Lillestuen
24726
post-template-default,single,single-post,postid-24726,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Lillestuen

Innenfor storstuen, bak to skyvedører finner vi denne lekre peisestuen.

En finere peisestue skal man lete lenge etter! Lune og varme rom som dette gjør noe med kropp og sjel, og setter akkurat den stemningen man ønsker en kald kveld foran peisen. Her er fargen 5904 Balsam brukt, og den lever virkelig opp til navnet sitt. Fargen gir en beroligende og avslappende effekt, og fungerer som balsam for sjelen. Dette gjør det lettere å koble av og nyte stillheten, eller knitring fra peisen. 

 

balsam_stue

 

 

peis-stue

Veggene er malt med Butinox Stue Sov & Matt, i fargen 5904 Balsam. Hyller og skap er malt med Butinox Interiør Panel Dør & List, med samme farge. Å male skap og vegger i samme farge skaper en følelse av ro og harmoni, og gjør hyllene til et interessant element i rommet uten å trekke til seg for mye oppmerksomhet. 

Også peisen har fått en liten oppfriskning med maling, her er det brukt Quick Bengalack i sort. Det som er viktig før man maler teglsten er å rengjøre så godt som mulig. Støvsug godt med børstehode.

lillestuen_for

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.