Enkel Fornyelse - Butinox | Lite bad med flotte detaljer
Et lite bad trenger ikke være kjedelig! Gjør det stort!
bad, design, butinox interiør, kalk, maling, fliser, lite bad, oppussing, servant, dusj
22832
post-template-default,single,single-post,postid-22832,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Lite bad, store detaljer

Man hører ofte at det lille ekstra ligger i de små detaljene, men på dette lille badet er det gjort det stikk motsatte! Det er ikke så mye mer å si enn at vi elsker det! På små bad møter man på mange begrensninger, det tror jeg det er mange der ute som kjenner seg igjen i! Mangel på oppbevaring, trangt og ikke fullt så fint. Lars og Kristine har gjort det beste ut av plassen de hadde, og de har gjort det stort! Fint! Ikke sant?

Den kraftige vasken med to kraner og den flotte vannfallsdusjen fanger oppmerksomhenten og man glemmer fort at badet er lite. Dominerende innredning i kombinasjon med lyse vegger gjør dette lille badet luftig, flott og funksjonelt!

male_badVeggene er malt med Butinox Interiør Kjøkken & Bad i fargen 10341 Kalk. Lyse farger gir strørre romfølelse!

2 Comments
 • Joanna Grimstad

  juli 4, 2018 at 00:27 Svar

  Kan man kun male vegger i dusjen?

  • Enkel Fornyelse

   juli 4, 2018 at 13:06 Svar

   Hei Joanna 🙂 Dusjvegger kan ofte males, men det avhenger litt av underlaget. Har du f.eks fliser kan du bruke TreStjerner Gulvmaling. Men våtsoner er alltid mer utsatt for slitasje enn andre steder på badet, så holdbarheten kan variere. Det viktigste her er godt forarbeid så malingen får god heft:)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.