Enkel Fornyelse - Butinox | Lys opp høsten
IKEAs nye SINNERLIG lampe lyser gjerne opp i høstmørket.
SINNERLIG, IKEA, lyst, høst, mørket, belysning, lampe, plante, mynte, enkel fornyelse
22203
post-template-default,single,single-post,postid-22203,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
1Kommentar
  • Diana

    mars 28, 2017 at 12:33 Svar

    Jeg liker prangende møbler og det er hvordan jeg dekorerte hele leiligheten. Men med innredning av kontoret ønsket jeg at det skulle være mer elegant og minimalistisk, fordi jeg møter mine kunder der, så jeg ville at det skulle se ut svært profesjonelt. Jeg fante en møbelselskapet Front og det var et godt valg. Jeg er veldig fornøyd med både profesjonelle tjenester og møbler som er pålitelige og ser flott ut.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.